Upit

×
 • Eno-gastro

  Okusi Hrvatsku! Nagrađivani vinari i restorani, gastro-događaji, tipični specijaliteti? Hrvatska je fascinirajuće otkriće za gurmane.

 • Grupna putovanja

  Vaša grupa je naš dragi gost. Kao incoming agencija jedni smo od rijetkih koji su se specijalizirali za specifične potrebe i programe za grupe.

 • Izleti

  Vaše goste ćemo dočekati i pozdraviti mediteranskom ljubaznošću.

×

Obitelj i tim

 

Tko smo?

Guido Schwengersbauer

Rođeni Austrijanac došao sedamdesetih godina kao voditelj vodiča jedne velike austrijske putničke agencije,zaljubio se u zemlju i ostao. Nakon uspješne karijere na vodećim pozicijama u istarskom turizmu posvetio se svom pozivu i snu o „fer“ turizmu, turizmu kvalitete. Njegov fini osjećaj za ljude, potencijale i danas ovog turističkog managera i hobi –ugostitelja tjera uvijek što bliže čovjeku i gostu i čini ga prirodnim posrednikom između zemlje, kulture i gosta. Guidovo područje je savjetovanje i tehnička organizacija evenata i putovanja s posebnim interesima.

Maruška Schwengersbauer

Maruška je organizacijski i administracijski talent, te kao takva istovremeno sjecište rada i info – centar, te vodi poduzeće kao i mali tim entuzijastičnih suradnika. Posvećuje se kružnim putovanjima , a najviše voli tematska putovanja kao npr. gastro putovanja. Kao što sama kaže – sve što je novo, za nju je uvijek novi izazov.

Ivana Keler

Sa devet godina radnog staža u GUIDINI Ivana je već etablirani suradnik bez kojega bi bilo jako teško. Uža specijalnost su joj organizacija smještaja i izletničkih programa za grupe mladih.

Magdalena Karažinec

Sa šest godina radnog staža u GUIDINI stekla je već iznimnu kompetenciju, koju rado koristi, posebno kod organizacije poljoprivrednih putovanja.

GUIDINA je obiteljsko poduzeće, stoga svatko radi sve. Tu rade „multipraktici“, čiji rad upotpunjuje mreža dugogodišnjih i kompetentnih partnera i suradnika po cijeloj Hrvatskoj.

 • Galerija
 • Galerija
 • Galerija
 • Galerija